OS debuten avklarad

Men först vill jag börja med att säga ett Stort Grattis till Charlotte Kalla som tog Guld på 10km fritt i måndags, Stort Grattis till Anja Persson som grejjade Bronset igår och sen självklart Stort Grattis till vår egna pratkvarn Björn Ferry!! Såå impoerad!

Själv gjorde jag debut på OS igår i distansen. Blandade känslor.. skyttet var inte på topp vilket blev 4 minuters tillägg, åkningen kändes inte heller på topp, så det var absolut ingen höjdar dag igår. Men samtidigt var det skönt att få köra ett OS lopp, de är stort och bra inför framtiden.

Idag har vi vila så nu blir det en liten utflykt. Jag, AM, Helena och några av grabbarna ska ta buss till Whistler för att sedan ta oss upp med kabin till en topp för att sedan åka gondol ”Peak to Peak”. Det vill säga, det går en gondol mellan två toppar. dessutom ska det finnas två gondoler som har glas golv, vi ska försöka ta en sån! Men Helena lämnar vi kvar nere i byn, det var för högt för henne.

Jag ska ta massa bilder som jag kan lägga ut sen.. men nu måste jag ringa hem en snabbis innan vi åker. Har inte pratat med familjen på länge så jag fick igår ett mail av pappa där han frågade om jag hade fått skriv och tal förbud här borta..
Föresten har vi toppen fint väder idag!! Strålade sol och klar blå himmel.. ja njuter!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *