Kännt fölk..

Sprint tävlingarna här på OS är avklarade. Bra gjort av AM som gjorde säsongsbästa, bra också Björn idag trots otur med vädret.

Själv blev det en klassisk tur i solsken idag, riktigt härligt! Vädret vänder fort här. Kollade på grabbarnas sprint innan jag åkte upp till stadion och det kräk snöade och när jag kom upp var det blå himel och sol.

En lite rolig sak….Igår när jag kom tillbaka från träningen och skulle gå och äta så gick jag in i mat tältet, såg några svenskar jag trodde va alpiniser och va på väg dit och sätta mig och äta så jag fick sällskap, men såg precis Björns och Carl Johans flint så jag gick dit istället. Upptäckte när ”alpinisterna” reste sig att de inte alls va de utan (!) Peter Forsberg, Stefan Liv, Mattias Weinhandl och några till… SATAN tänkte jag att jag inte satt mej där!! haha.. De skulle upp och kolla på skidskytte brudarna..

Nu VRÅLAR brudarna på mig för det är kortspel..

Vila imon.. får se va jag hittar på, måste i alla fall tvätta… Hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *