Sprint & stafett imorrn

Ja då var sprinten körd. Med ett mindre bra resultat!! Började med en nolla på vallen och avslutade med 2 bom.. detta räckte inte mycke längre än till en 82 plats efter en bedrövlig åkning. Men jag hoppas att det var en genomkörare som behövdes!

ACO fortsatte forsla fram i spåret och knep ännu en seger! Grattis!!

Imorgon är det dags för stafett och jag ska ta han om första sträckan, ACO följer upp, Anna Maria tar sedan över innan hon knuffar iväg Helena på slutrundan. Blir kul!!

Det är många svenskar som är här. Både Jenny & Helenas, Lindströms, Magnus, Sofias och mina föräldrar är här och sen är det flera med dom också. Det verkar som de har himla kul också 🙂 Igår var de uppe på stadion kl12 och vi startade 17.20.. ena riktiga entusiaster 🙂

Nu blir de kväller här snart.. Håll alla tummar ni har för imon!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *