Ruhpolding

Nu är det inte långt kvar innan man få sluta upp med laget och dra på sig numerlappen igen! Imorgon bitti beger jag mig av med tåg mot arlanda, flyg vidare till München och sen buss till Ruhpolding. Men jag får sällskap av Björn och Magnus.

Det har fortsatt varit rätt kallt här i Jädraås, men med mycke kläder så har det gått bra. Jag har tränat på i 5 dagar så nu är det bara att hålla tummarna att man är tillbaka i hyfsat slag till sprinten på onsdag!

Igår kväll blev det en familje kväll här hemma. Vi spelade Rita/Gissa. Gu vad vi skrattade! Anders hade lite roliga tankebanor 😛

Idag blev det ett pass i strålande sol och sen packa alla mina pinaler. Mina päron har också packat idag för de ska också till Ruhpolding för att stå på läktaren och hejja hela veckan 🙂 De åkte redan ikväll för att sova i Skavsta och bege sig tidigt imorgon bitti mot München med bland annat Helena och Jennys föräldrar.

Nu ska jag gå och skölja ur färg ur håret och sen gå och lägga mig. Tidigt imorgon kommer Morster och hämtar mig och skjutsar till tåget.
Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *