OS 2010 –> here I come!!

Igår blev det officiellt.. Jag är klar för OS!!! 😀
Jag tror jag har för klet ordförråd för att kunna beskriva hur otroligt glad, nöjd och stolt jag är för att ha tagit mig till OS!
My dream come true!

Det var riktigt skönt att komma till Östersund igen. Sist jag var här var faktiskt under första världscupen.
Resan hem gick fint och vilodagen i måndags gick fort som vanligt. Hann iaf packa upp, städa och ta en sväng på stan innan jag bänkade mig framför tv:n för att se Idrottgalan. Storslam för skidskytte då Staffan fick pris som årets ledare och Helena fick ta emot pris för både årets kvinnliga idrottare och även Jerringpriset!! Det är stort! Jätte Grattis till er båda! 🙂

Igår drog vi igång hårdkörning igen med dubbelt på schema.. samma gäller idag. Första hårda passet är klart för idag så i eftermiddag blir det ett lugnt klassiskt pass.

Föresten så går mitt lilla projekt med att sticka en mössa (igen) fin fint.. ska bara sys ihop så är den klar.. kan lägga ut bildbevis sen 🙂

Nu startar skidskyttarna i Antholz snart.. Jag hejjar från soffan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *