En sån dag..

Kan bara säga att Helena är helt fenomenal! Stort Grattis till dagens seger i masstarten!!

Ja, själv så vet jag inte riktigt om det hjälpte att sov på gårdagen bravader.. kan fortfarande inte fatta..!

Idag blev en toppen dag.. sovmorgon, sen for AM och jag upp på stadion och hämtade skidorna för att åka på lita plattare spår där vi bor. Det var super fint med strålande sol! Vi åkte och bara njöt av ögonblicket..

Sen blev det hem och ladda inför masstarterna..vi var bänkade hela eftermiddagen!

God middag väntade sen med fläskfilé, risotto, chevresås och sallad.. super! En löprunda mäktade vi med på kvällningen också..

Just nu har jag packat alla grejjer tror jag och tar det lugnt.. imorgon bär det av härifrån 05.00 på morgonen. Lite väl tidigt för min smak! Det väntas presskonferans på arlanda innan vi till sist får anlända till Östersund. Det var läng sen nu, ska bli gött och komma dit igen!!

 

Jag har försökt lagt ut bilder men jag tror nån har gått och stampat på bredbandet så det går inte att få igenom nå bilder!
Är väl för trångt antar ja.. jag får vänta med att lägga ut tills jag kommer hem..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *