Bra avslut, sämre start

2009 har kommit till ända.
Året som gått har varit mycket bra och lärorik. Denna sässong har även börjat bra med bland annat en tredjeplats i stafett och min bästa placering individuellt i världscupen hittils. Så jag hoppas 2010 fortsätter i samma anda.

Avslutningen på 2009 var toppen. Jag hade vilodag så det blev lång sovmorgon och sen fixa matsäck för att senare åka iväg till Järbo och tillbringa eftermiddagen med några vänner i en pulkabacke. Vi hade super kul! Mycke skratt, korvgrillning och varm choklad.. kan det bli bättre!?
Senare på kvällen samlades vi ett gäng och fixade en fenomenal 3 rätters middag och skålade senare in det nya året. Raketerna skippade vi i hänsyn till alla djur, så istället skickade vi upp en ”Thailands ballong” som brann och flög iväg så fint mycke längre än en raket på 1-2 sekunder.

Träningen rullade på bra de första dagarna på det nya året, men inatt vaknade jag med känningar i halsen! Ett samlat till Klas (landslagsläkaren) så var det bara att börja knapra pencelin. Känns riktigt tråkigt, men det är bara att gilla läget och kvickna till så fort som möjligt!
Så i och med detta hoppar jag över Oberhof och riktar in mig på Ruhpolding, längtar redan! Vet inte än vilken dag jag kommer att åka dit, det beror på hur snabbt jag är tillbaka i spåren igen.

Nu ska jag fortsätta kurera mig och kolla in Tour de Ski.

Pulkaåkning

Elias, Johanna och jag är galda efter ett åk i ”mördarbacken”

 

Försöker lägga in fler bilder på ”Thilands ballongen” sen…om jag kommer ihåg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *