4 dagar kvar..

..tills att vi tar vårt pick och pack och beger oss till Arlanda, sova en natt, för att på fredagen starta resan mot Vancouver! Allt närmar sig med stormsteg..!

Träningen rullar på. Idag blev det ett långpass på förmiddagen med Helena och AM. Det var inte mycke skate spår kvar runt ÖSK idag, detta på grund av att Fjällbryntloppet skulle köras. Läste att Frode Estil skulle komma till start, undra om han tog Thomas Alsgaards tid från ifjol..

Jag var och hämtade delar av OS-kläderna i fredags. Ska hämta mer på tisdag då vi förövrigt också har vilodag. Då blir det till att fixa en massa inför resan. Men imorgon ska jag först klara av en riktigt tuff träningsdag!

Kul också föresten att det har gått bra för Brink på längd-SM i helgen!

Nu ska jag samla kraft i soffan till morgondagen! Hej på ett tag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *