Snart start

Det roligaste som hänt sen sist är att jag, Anna Maria, Helena och ACO fick kliva upp på pallen på stafetten i söndags!!
Jag förvaltade första sträckan, ACO andra, AM tredje och Helena spurtade in i mål på en fin fin tredjeplats. Super nöjda!
Jag är nöjd med mitt lopp också. Bra skytte, 0+0 och på bra tider.

I måndags åkte vi vidare mot Slovenien. Vi brudar och David tog en bil och begav oss.. hamnade snart i hälarna på tjeckierna, bra tyckte vi, dom kan nog vägen. Men efter en avfart så tog de in på en ficka.. äh de ska nog bara lätta på trycket tänkte vi.. men icke.. snart insåg vi att vi tog en liten annan väl mot slovenien. Vi fick nämligen åka tåg med bilen. Det var premiär för alla tror jag och kul hade vi.

Annars bor vi bra här i Bled, ca 30 minuters snirklig bilfärd neråt från Pokljuka där vi tävlar.

Imorgon är det distans. Jag går ut som nr 77, det blir nog bra.

Nu blir det film time med AM och sen kväller.. natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *