Slut på Jul & fryssen Bambi

Nu är Julen över.. Har haft en helt underbar jul här hemma med de allra närmaste. Mycke bra och fina julklappar fick jag också, hade tydligen varit snäll iår! Men det är faktikst ändå skönt att det bara är en gång om året.

Väder gudarna har varit rätt snälla här under mellandagarna. Kvicksilvret har faktistk inte sjunkit mycke mer än till ca – 15 grader så det har gått bra och träna. Har hört att de haft betydligt kallare i Östersund.. Idag sjönk tempen endel här med så -20 imorse var ingen höjdare!
Men intervallerna imorse gick rätt bra ändå. Stötte på ett litet rådjur på banan som stod länge och tittade på mej innan den hoppade iväg bara nån meter från mig. Den var rätt vit i skägget och såg fryssen ut, stackarn.

Igår var jag ute med Johanna och Mamma på en shopping tur på köpis i Valbo, blev en del fynd! På kvällen fick jag komma till Lena i Järbo på massage, behövligt! Kolla gärna in här på hennes hemsida och är du ute efter massage så är hon toppen!

Nu ska jag iväg och möta upp johanna för en tur på klassisk skidorna.

Imon blir det full fart i pulka backen och korv grillning! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *