Test race

Ja nu börjar det kännas att allt närmar sig! Hade svårt och somna för nån kväll sen (JAG svårt o somna!? de finns inte..!) och sen har jag drömt om tävlingarna oxå.. ska bli ruggit spännande och kul att börja sässongen nu.

Idag körde vi ett test race med nummerlapp och hela kittet. Super fina spår, men lite svåra utförslöpor. Men racet gick bra tycker jag. Skyttet gick enormt bra!! Sköt 0+0+0+0, det har aldrig hänt förut på någon tävling eller test race så det va kul. Hoppas man kan göra om den bedriften på onsdag. Åkningen tycker jag kändes rätt bra också.

Imon blir det fotografering på morron och sen fördriva tiden tills träningen på eftermiddag/kvällen.

I helgen är det första advent också. Hoppas det kommer lite snö på backen snart så den riktigt julkänslan kommer fram.
Nu Idol.. Tjing!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *