Snö & skit dag!

Ja, nu är vi på vårt sista läger för iår!
Träningen här har funkat himla bra de 5 första dagarna! De var super fint när vi kom hit med kanske 5 cm natursnö på backen och i träden och riktigt fina skidspår (fast med konstsnö då)
Vi kör hårt här och det känns på. Igår hade vi vår första vilodag, det va i rättan tid! Dagen förgyllde vi genom sovmorgon, massage, vallning, rengörnig av bössa och på kvällen åkte i stort sett hela laget till Fredrik i Muodoslompolo (AM:s pojkvän) där vi bastade och bjöds på ”sovas” (eller hur det stavas, ja typ renklämor kanske man kan säga) riktigt gott och trevligt hade vi i alla fall!

Idag däremot har varit en riktig botten dag för min del! För det första har det börja töat så det är ”socker spår” och väldigt svårt åkt, fast det är ju lika för alla. Men på intvallerna gjorde jag en rejäl vupra på första varvet i en utförskörning. Fick ont i nacken, men klarade bössan. Sen har allt bara inte gått min väg.
Men faktiskt så kom jag på en sak när jag försökte komma på nått possitivt med dagen och det var att jag lyckades tejpa mitt skavsår, som jag haft problem med, så bra att jag inte käde det alls på passet.

Nu glömmer jag denna dag fort men först blir det Wallander och popcorn med AM! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *