Simbassäng

Här i Östersund har vädret slagit om vi har det grått och trist med plusgrader. Snön på backen är borta och ersatts med vatten som faller från himlen idag. Men som tur är har vi en slinga på 4km kvar på stadion som är funkis, de e skönt!

Nu ha vi tränat på i några dagar efter vilan. De har gått okej. Igår var det hårda intervaller på schema. De var mycke folk i farten nu när alla längdisar också är tillbaka efter tävlingarna i Bruks i helgen, så det blev endel snirklande. Regnade igår också ibörjan av passet. Jag hade en hel bassäng i min pjäxor när jag kom hem, det var inte så trevligt.

Idag har vi vila så det blev en skön sovmorgon! Resten av dagen har jag inte planerat mer än att jag ska tvätta lite.

Men idag är det precis 2 veckor kvar till världscups premiären här i Östersund!! 😀 Spännande..!

2008_02_12 VM Östersund 108

Hoppas det kommer lika mycket folk nu på världscupen som när det var VM här 2008

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.