Afternoon tea

Riktigt skönt och vara hemma i Östersund igen!
3 vilodagar har gått fort och imorgon drar vi igång med träningen igen. Vilodagarna har varit toppen och de känns som jag har fått mycke gjort. Igår va vi brudar iväg och tog ”svinsprutan”, vi bävade lite för hur vi skulle må efter sputan efter allt snack om alla möjliga biverkningar man kan få.. men det blev inte farligare än att vi fick lite ont i armen..

Idag har ja varit och lämnat mer blod på sjukan för att se om allt står rätt till i kroppen. Sen har faktiskt Jenny och jag varit och vallat våra skidor.. dom törstade efter att ses efter. De va lite bittra av att ha fått stått torra hela sommarna 😛 men nu mår de prima!!

Eftermiddagen tillbringade AM, Helena och jag nere på stan på Afternoon tea. Super gott och mysigt! 🙂
Ikväll har jag fredagsmys för mig själv framför Idol med fotbad, ansiktsmask och kvällsfika.. 🙂

Årets julklapp läste jag föresten att blev spikmattan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *