Mörbultad

Sista barmarkslägret för i år är påbörjat! Vi fick då ingen skonsam start här direkt..!
Igår drog vi igång med hårda intervaller, tufft men bra pass. I morse körde vi ett riktigt helvetes pass på banan. Många varv på banan i ett högt tempo i ca 2.40h, jag var riktigt sänkt efter passet. Det gjorde ju inte saken bättre heller av att köra ett rätt hårt benskate pass på eftermiddan!
Men som tur är har vi bara ett lungt långpass imorgon 🙂

Planen är ju också att vi ska ha skytte tävlingar här, killarna mot tjejerna. Förlorarna ska bjuda vinnarna på brakmiddag. Förra året vann killarna, men vi är sjukt revanch sugen! Men nu är ju Nisse sjuk så tävlingarna har blivit framflyttat några dagar, men hinner inte han bli frisk så de inte kan ställa upp så vinner vi automatiskt 😛 vore skönt 😀

Adidas Outlett på lördag.. som jag längtar!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *