Jädraås vistelse

Tiden rullar på som den ska..
Rullskidracet vi hade tänkt köra i Östersund när vi kom från lägret blev vi tvungen att ställa in. Frost på hela banan och vi ville inte se ut som bambi på hal is så det blev springskytte istället på lördagen. SOM jag hade träningsvärk i benen sen! Det taskiga vädret gjorde att vi startade våran långvila reda på söndagen istället så jag blixt bokade resa till Jädråas på lördag kvällen.. De såg ut som fågelholkar här hemma när jag kom till Jädraås utan att säga något 😛

Vilodagarna här i Jädraås har varit toppen! Har dock inte kunnat besöka så många för de verkar va nå basiller som härjar här i trakten. Men igår kväll blev det en hel kväll med hela familjen i alla fall. Vi hade bokat bord på ”Helt Enkelt” i Gävle, suuuper god mat, och sen blev de bio. En riktig toppen kväll!

Annars så har jag också hunnit med och träffat på mina sponsorer. Idag har jag hälsat på Gävle Enerig och fått en rundtur och även provkört en liten söt el bil.

Imorgon är sista vilodagen innan träninegn drar igång igen.. Jag ska njuta! På kvällen har jag bjudit in lite släkt och vänner för att fira min förtidiga födelsedag. Mat och tårta 🙂

Men nu bli de natta!

DSC00581_432x324

Våran super söta Coss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *