Attans!!

Grabbarna har nu fått ihop ett fungerande lag för att möta oss i skyttetävlingrna, eller ja de får förstärkt av Liv-Kjersti (CJ:s blivande fru). Så första del tävlingen gick därför av stapeln imorse innan träningen. Slutade med förlust för oss brudar.. attans!! Men imon ska de få en jäkla omgång som de sent ska glömma.. vi är laddade och siktar på vinst!! 😀

Annars flyter träningen på som det ska. Vädret har dock gått ner sig lite. Började lägret med sol och 20-25 grader, men idag vaknade vi med häll regn och kanske kring 10-15 grader, fast vi fick uppehåll under båda passen idag så lite tur har vi ändå.

Adidas outleten är besökt nu också. Resulterade en hel del shopping, som vanligt.

Imorgon blir de hårdkörning på banan. Intervaller på schema. Men nu blir de kvällsfika och sängen nästa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *