Ändrade planer

Vädret här nere har gjort en rejäl omvändning! Träningen i tisdags hade vi bara nån fjutti plusgrad med regn, blåst och hagel om varanat. Onsdag morgon hade vi vila…var tanken i alla fall…och när vi vaknade möttes vi av detta när vi tittade ut genom fönstret. Ändrad plan..klassist på eftermiddagen

DSCF2957_408x306

Onsdags morgonen bjöd på snö

Ryktet sa även att kylan skulle stanna kvar, vilket det också har gjort. Det har även snöat idag så rullskidbanan fick vi skippa och fara iväg till Hochberg istället och köra back intervaller. Riktigt tufft men det kändes bra!

Med tanke på att värmen inte verkar vilja komma tillbaka och snön fortsätter att falla så blev det lite ändrade planer. Vi åker därför hemåt imorgon bitti istället för på måndag. Helgen i Östersund kommer vi köra ett litet race både lördag och söndag och sen far jag söder ut på söndag kväll för att tillbringa 5 vilodagar i Jädråas.. ska bli gött!!

Väskan är packad och klar och bössan är redan på väg med staffan och Blom mot sverige för att testas hos Jonas.
Nu blir det lite internet innan vi ger oss in på att baka scones ikväll.

Avfärd 04.30 imorgon!
Höres..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *