Världens starkaste..

..man, Magnus Samuelsson, mötte jag idag inne på Gamla Teatern när jag skulle gå hem från lunchen. Han är verkligen ingen liten kille! 2 meter lång och 150 panner, det kallar jag STOR! Lite komiskt är också att han har nästan lika långt bröstomfång som jag är lång. Vet inte om man ska kalla mig piggmé eller bara han riktigt bred! 😛

Vilodagara var riktig sköna, men igår drog vi igång igen. Idag var det stakning på förmiddan och benskate på eftermiddan. Träningsverk, jepp! Fast imon har vi långtur löpning, bara ett pass så det blir skönt! Något som inte är lika skönt är att det är så kallt nu! Hösten är verkligen här och vintern knackar på dörren. Jag hade 3+ grader imorse och på dagen bara upp till 5+.. så det känns skönt att vi snart åker till Ruhpolding igen på läger.. 20 grader och sol var ju inte helt fel på förra lägret 🙂

Näe nu ska jag ta och cykla iväg till Jenny och Markus och kolla på Idol. Jag tror Erik går vidare. Hejja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *