Tunnbrödbak

Ljuvligt med vilodag!
Så idag blev det faktiskt tunnbröds bakning hemma hos Ulla. Jag, AM och Helena ställde klockan och gick upp och gjorde en bamse deg! 2 fulla 10 liters hinkar for vi iväg med hem till Ulla där vi fick låna en liten bagarstuga med stenhäll, riktigt mysig! Vi kämpade på rätt bra och det tog inte allt för lång tid innan vi smort ihop ca 70 otroligt fina tunnbröd 😛 vi blev rätt stolta..!
När vi var klar blev vi bjuden på lunch av Ulla, gott! Tack! 🙂

Sista vilodagen imorgon innan vi drar igång igen. Vi fick träningsplanen redan i förrgår, men jag tror ingen av oss brudar har öppnat det än. Håller på det in i det sista för att slippa börja tänka på träning nu på vilan.

Jag var ner på stan en sväng igår och kollade in alla nya affärer som öppnat nu. Det blev super bra, men gu så mycke folk det va och handlade! Huua…

Nu blir de middag snart.. Höres!

DSCF2942_377x283

Alla tre in action.. full rulle i bagarstugan

DSCF2938_296x395

Sopa av dom lär vi göra också innan…

DSCF2944_364x273

…vi skjutsade in dom på stenhällen

DSCF2948_328x437

Vi hade som sagt en heeel del deg!

DSCF2949_381x286

Haha.. måste bara visa en bild av AMs ”fotboll” 😛 AM glömde att hon hade stoppat in ett tunnbröd på hällen så till slut svällde den upp och såg ut som en fotboll innan vi märkte nått. På bilder har den dock punkterats och har sjunkit ihop. Men gu så vi skrattade!!

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.