Helg

Ja då var det Fredag igen. Igår körd vi ett tufft intervallpass på banan +styrka & löpning på eftermiddagen. Så idag blev det ”endast” ett lång pass på förmiddagen klassiskt och löpning. Jenny och jag fick sällskap av Robbie på löpningen. Han va pigg!

I eftermiddag blev det en stan vända. Mycke nya affärer som öppnat så de är kul! Det blev endel fynd och även en fika med Emelie på Thörners nya fik. Gott! Ikväll får jag middagsbesök så det bjuds på kyckling paj framför Idol 🙂

Imorgon är sista träningsdagen innan vi åker till Ruhpolding. Vi har vila söndag så då blir det till och tvätta, packa, städa och fixa allt innan avfärd. Ska bli kul och komma iväg, nu har vi varit hemma länge nog 🙂

Så vi hörs nästa gång nerifrån Tyskland.. Auf Wiedersehen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *