Röda rosor

Halva lägret är avklarat och idag har vi haft en lugnare dag. Sovmorgon, skytte tävlingar, klassiskt och fika hos Markus Chabloz blev dagens aktivitet.

Igår körde vi tjejer staktest på bandet på morgonen, sjukt jobbigt! Efter lunch var sen hela laget ner på yran för att vara med på ett evenemang som SJ ordnat där vi skulle vara på scen och tävla mot varandra i massa olika lekar. Mitt lag tog en storartad seger! 🙂 På kvällen blev det grillat och senare en sväng in på yran för att se presidenttalet och Lady Gaga. Riktigt kul och Lady Gaga bjöd på en mästerlik show!

Mina inneboende Jädraåsare lämnade mig idag också. Jag tror de har haft rätt kul här, lät som de ville tillbaka nästa år 🙂 De hade åkt när jag kom hem från passet imorse så när jag kom in i lägenheten möttes jag av en nystädad lägenhet och ett stort blomsterarangemang på bordet! Suuper fin! Ska bara veta hur glad jag blev!! 😀 Verkligen jätte gulligt av dom.. Tack så mycket grabbar! 🙂

Nu blir det film tajm här.. Tjao!

DSCF2833_411x308

Det otroligt fina blommorna från Jocke, Niklas, Robin och Anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *