Härlig vecka

En vecka går fort när man har roligt..
Början av veckan upptogs mest av träning. Skrapade ihop ca 15h på tre dagar men sen har jag haft vila både fredag lördag och söndag! Riktigt skönt!

På fredagen följde jag med pappa och Coss ut i skogen och plockade svamp. Vi fick ihop riktigt mycke kantareller!! Super gott.. Kvällen tillbringade jag hemma hos Carro och Tommy och lilla Thelma 🙂 jag hann med en del besök dit i veckan 😛 Såå söt hon är!

Igår blev det en lugn och skön dag. Eftermiddagen/kvällen bjöd vi hem några släktingar på middag. Så det blev tre rätters: kantarell toast till förätt, grillat älgkött till varmrätt och panacotta med bär till efterrätt. Allt blev super gott.. Vi hann även med en hel del lekar. Riktigt trevlig kväll!

Nu är jag tillbaka i Östersund och imon drar vi igång igen. Planen ser hemsk ut, men men.. en dag i taget!

DSCF2849_356x267

En av många många kntareller vi hittade

DSCF2846_368x276

 

Jag sitter mitt bland en kantarell flock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *