Bland det värre..

Igår avslutades vårat fjärde läger för iår och det blev onekligen en ruggit hård avslutning. Våran (tjejernas) plan var att köra på badet inne på VSC. Jenny är sjuk nu så då var vi 5 st som körde, jag fick sista tiden. Med lite förseningar kom jag in på bandet ca 14.30. Vi körde hårda intervaller och avslutningsvis 4 * 1min max.. Jag var totalt utpumpad när sista var klar.. Det var absolut bland det värre jag gjort!!

På kvällen blev det ett lugnt cykel pass med AM. Otroligt fint ute och även varmt fast klockan var kring 7-8 tiden. Var klubbad hemma i soffan resten av kvällen! 😛

Nu väntas nästan 4 vilodagar, har bara ett lugnare pass på lördag och vila söndag igen. Känns väldigt behövligt och grymt skönt! Har inget planerat utan tar dagen som den kommer. Kan möjligtvis bli en sväng på Rödön och plocka jordgubbar nån dag. Men nu ska jag ut och njuta av det fina vädret 😀

Ha det så gott så hörs vi snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *