Besök

Dagarna passerar förbi i full fart, men vi har hunnit med många bra pass! Igår körde vi 3 korta riktigt hårda race på banan. Det kändes bra och solen tittade till och med fram efter ett tag, varmt och skönt!
Idag var de raka motsatsen till varmt och skönt. Spöregnade när jag klev upp och det blev inte mycke bättre under passet. Men det blev ändå en behaglig långtur på rullisarna.

Annars så har jag haft besök här av lill kusin Elsa med mamma och pappa som kom i söndags och stannade tills idag. Det har varit riktigt trevligt och vi har hunnit med och sett en hel del av Östersund! 🙂

Mer besök blir det framöver också. På torsdag kommer pappa upp och fredag kommer mamma. De ska hit och kolla in rullskidtävlingarna som körs nu på fredag, lördag och söndag. Det ska bli kul! Hoppas kroppen känner lika då 🙂

Men imorgon väntar en vilodag. Inget plannerat mer än sovmorgon, go frukost och friidrotts VM.

IMG_7755_322x429

En morgonpigg och glad liten Elsa

 

IMG_7762_327x436

Jag, morbror Johan och en sovande Elsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *