Smärta..

..är bara förnamnet av vad min kropp känner just nu. Men däremot känns det inte så smärtsamt att lämna Frankrike imorgon bitti! Hård stakning imorse och sen 3h cykel på eftermiddan var avslutningen på lägret. Läger nr 3 är avklard! 😀 Gött!!

Imorgon bär det av till Östersund och 4 dagars vila står på programmet.. ska bli grymt skönt, känns som det behövs! Blir inte mycke som händer då mer än att ja ska följa kronprinsessan Viktorias födelsedag på tv på tisdag.. Helena blir med och får ta emot hennes stipendie! 😀 Annars hoppas jag bara på fin väder 🙂

Lär passa på och Gratta min kusin vitamin Jocke Olsson som fyller 20 år idag! Grattis!!!.. Ta´t lugnt på systemet nu ;P

Vi hörs vidare på svensk mark! Godnatt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *