Mini semester

4 dagars vila går rätt fort.. men de har varit super skönt!
Måndagen gick enbart till åt att resa hem från lägret och tisdag blev det tvätt, stor städning, handling och liknande nödvändigt ont.

Igår däremot kom mamma, pappa och coss hit. De skulle iväg på semester och mellanlandar två nätter här innan de ska fortsätta till Mässlingen, på fredag morgon, där vi har stuga. Så igår blev det en shopping tur på stan med fika i badhusparken i det fina vädret och på kvällen hade vi bokat bord på ”Brunkullan”, det var super gott!!

Idag blev det en sväng till Åre, med massa stopp efter vägen. Vi var bland annat och tittade på ”Ristafallet”, riktigt häftigt! Sen blev det ett stopp på Åre Chokladfabrik och lunch vid Åre torg. Några loppis hanns också med under dagen, med en hel del fynd!

Imorgon är jag tillbaka i verkligheten igen. Jag drar igång med 45km på banan följt av styrka och löpning. Men nu blir det kväller, godnatt!

DSCF2813_387x290

Nöjd och glad utanför Åre Chokladfabrik

DSCF2819_383x287

Mamma, jag, pappa & coss tar oss en fika hos Astrid som hade ”Café Ladan” i Mattmar. Det var super gott och vi hade en mycket trevlig pratstund med Astrid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *