Loppis

Nu är jag tillbaka på banan igen! Det blev en 5dagar kur, men kunde börja träna lungt redan i tisdags. Skönt! Idag blev det en 4h cykel tur i det fina vädret.. helt underbart! Men nu tar jag mitt pick och pack och beger mig upp tillbaka till Östersund 🙂

Jag har haft det toppen här hemma i Jädråas! När jag blev krassig så har jag fått passa på och haft pappas ”Bovinds loppis” öppet. Det har gått som smort!!.. Jag har totalt tjänat ihop lite drygt 1500kr när jag haft det öppet 😀 Jag har faktiskt fyndat själv också på loppis när jag varit hemma, fast inte pappas utan ett annat i Jädraås. Köpte en kavaj som sedan mormor sytt om lite. Den blev super snygg!

Nu blir det upp till Östersund och träna för fullt innan vi åker på nästa läger till Frankrike på måndag.

Men först blir det mat här hemma innan jag åker.. och lite jordbubbar! 🙂

DSCF2804_441x331

Pappa visar upp sitt berömda loppis.

DSCF2807_348x464

Pappa har även fått Helenas autograf på en jacka som han pryder en av väggarna på loppiset. Men han poängterar att den INTE är till salu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *