Tuffa tider..

2 dagar på lägret är avklarade och 3dje dagen påbörjad. Vi drog igång lägret med maxtest + 95% intervaller på banan. Igår åkte vi iväg till Kitzbühler Horn där vi körde skate och klassiskt uppför i lite drygt 2h och sen styrka och skytte på eftermiddagen.
Idag var det planerat ett lungt löppass på ca 2h, men både jenny och jag hade för högt värde på urea (ett prov vi tar varje morgon) så vi fick vila idag. Det är aldrig kul att vila på läger om man egentligen inte ska ha vila, men men det är säkert bra.

Både Jenny och jag har nyss fått massage och ska fara iväg och handla mat snart innan de andra brudarna kommer hem. Ikväll kommer det att serveras risotto med fläskfilé, chevre sås och sallad, kommer nog bli super! 🙂

Näe nu ska vi ge oss av och handla.. vi hörs!

RIMG0031_419x314

Jenny & jag på toppen av Kitzbühler Horn, 1670m.ö.h

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *