Seger! ..men heelt förstörd

Idag har vi haft ett riktigt monsterpass! Igår kväll delades vi tjejer upp i två lag, tre i varje. Mitt lag bestod också av Helena och Fia. Även ett brittiskt lag ställde upp i vårat mega race idag.
Vi klev upp i 5 tiden i morse och var på stadion kl 6 för att börja med en skjuttävling. Efter det drog racet igång på allvar med jaktstart från skytte resultatet. 30km på rullskidbanan väntade, efter det var de ca 4 mil cykel och avslutningsvis blev det löpning upp på Rauchberg där vi hade våran målgång. Hela tävlingen med skyttet också tog ca 5 h och vårat lag tog tillslut hem segern! 😀

Men oj vad kämpigt det var idag! På eftermiddagen har jag varit helt knäckt.. känns helt förstörd i kroppen, men vår fyso Anna har precis gett mej en omgång på massage bänken så det känns lite bättre.

Nu blir det middag, pasta och lax! Gött! Imorgon har vi en efterlängtad vila så då åker vi till Adidasoutlet 🙂 Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *