Ruhpolding nästa..

Nationaldagsfirandet gick bra igår. Jag fick läsa upp motiveringen till årets Ockelboambassadör och sedan dela ut pris. De som fick utmärkelsen iår var redaktionen för tidningen ”En spänn” (http://www.enspann.com/). Jag har faktikst liiiite anknytning till den. Är jag inte helt fel ute så startade den faktikst på Perslundaskolan i Ockelbo under tiden jag gick i skola där 7an till 9an. Jag kommer ihåg att man kunde få skicka in förslag på logga för tidningen. Jag skickade inte in nån.

Efter firandet tog sen tåget upp till Östersund igår kväll. Så idag åker vi iväg på vårat andra läger, nu till Ruhpolding. Ska bli kul och komma dit, fast de ryktas regn i alla fall första veckan. Det lät mindre roligt.

Nu ska jag lägga ner det sista i väskan och sen bär det av mot Tyskland!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *