Klipp & nya bågar

I onsdags kom jag hit till Jädraås för en kortare vistelse. Jag ska nämligen vara med i Ockelbo på Nationaldagen och dela ut utmärkelsen för Ockelbos ambassadör 2009, lika utmärkelse som jag fick ifjol. Det ska blir kul, hoppas vädret blir bättre än det varit de senaste dagarna bara!

Igår regnade det hela dagen, så på stakningen på förmiddagen och benskaten på eftermiddagen blev ja rätt dyngsur. På stakningen på morgonen fick jag hjälp av min farbror Östen som skjutsade ner mig mellan stakintervallerna för att inte få för lång vila. Alla i familjen jobbade så det var super snällt att han ville och kunde ställa upp, tacksam!

Nu är jag precis hemkommen från förmiddags passet, 4h cykel. Det var ruggit kallt och blåtse ordentligt, motvind åt alla håll tror jag 😛

Igår hann jag också med och klippa mig, färga håret och hämta min nya glasögen på Optiken i Ockelbo 🙂 Jag blev super nöjd med allt! Finns bild bevis nedan…

DSCF2700_393x295

Mina nya brillor från Optiken i Ockelbo

DSCF2692_395x296

Nyklippt & färgad med nya glasögon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *