Cykeltur utöver det vanliga

Lägret börjar sakterliga lida mot sitt slut, bara 2 träningsdagar kvar..
Igår bemästrade vi ett raket pass på banan på förmiddagen och bensakte på eftermiddagen. Det gick bra, bara det att sista intervallen på benskaten vurpa Jenny. Ruggiga skrapsår hela ena benet, ser inte så trevligt ut.

Idag hade vi ”bara” ett pass på schema vilket var en långtur cykel. Wolfgang hade sett ut en rutt åt oss. Det blev ett äventyr, i alla fall en bit av färden. När vi cyklat uppför ett berg och sedan skulle utför så kom vi fram till ett ställe där det låg berg av snö och träd som låg över stigen så det var bara till att hoppa av och dra cykeln över all snö och bära dem över träden. På nått ställe var det till och med så smalt mellan all snö och bergsväggen så vi fick leda cykeln bakom oss. Det var precis så cykeln fick plats. Det var lite skrattretande.. haha!

Nu på kvällen har vi varit iväg till en skyttehall med Jonas och skjutit precistion (30+30 skott). Skrapade ihop 504p, blev 3a på det efter Helena som tog hem segern på 525p.

Nu blir de te med brudarna 🙂 Mumma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *