Sool & vila

Denna tärningsvecka är avklarad! Igår avslutade vi veckan med ett 15% rakete pass på förmiddagen och ett 15% benskate pass + lätt löpning på eftermiddagen. Jag var riktigt trött när gårdagen träning var avklarad! Kvällen tillbringade jag med några tjejer i en park där vi grillade och njöt i det härliga vädret.

Idag har vi vila, sovmorgon. Men jag vaknade 7 ändå så det blev en ordentlig städning av hela lägenheten på morgonen. Förmiddagen tillbringade jag med AM, Julia och Emma i en park och hade med oss lunch och solade, riktigt härligt!

AM och jag gick nyss förbi Helena och Davids nya lya för att se hur de kommer att bo framöver, men de var inte hemma så de får bli en annan dag.

Föresten! Kom ihåg och gratta alla mammor idag 🙂

Grattis Pappa också som fyllde igår!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *