Stafett Guld!

Idag var det stafett och den slutade med ett Guld för oss I21 brudar! Gött! Jag körde första sträckan och vann den knappt före Emelie. Jenny körde andra och höll förstaplatsen in till växling knappt före AM. Helena drygade ut på sista och seger differansen till 2a plats blev tillslut 3 min 30 sek. Min insatts är jag nöjd med. Åkningen kändes okej och skytte funka himla bra! Sköt fullt utan extraskott i ligg, och dessutom ett riktigt räser skytte! 😀 skulle ha vilja veta skjuttiden på den! stå blev det ett extraskott.

Imorgon blir de masstart och då blir det till att ta ut de allra sista små krafterna som finns kvar, det börjar kännas på ordentligt i kroppen nu! Så när jag skär mållinjen imorgon så är sässongen för iår över, då blir det semester ett tag! Underbart!

Nu blir det sängen för min del! Godnatt!

skidskyttebilder 09 205_455x341

Guld laget: Helena, Bettan & Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *