Långfredag med storfångst

Sista tävlingen för den här sässongen kördes i söndags, masstart. Gick riktigt tungt och dåligt skytte. Jag tror jag tog ut precis allt jag hade kvar på stafetten dagen innan. Men i helhet över sässongen så är jag rätt nöjd. Jag känner att jag ahr gått frammåt och är super taggad för nästa sässong! Men nu känns vilan fram till den 27 välbehövlig och helt underbar!

Jag är nu i Jädraås, kom i onsdags, och idag har det blivit fiske på Mocksjön. Långfredag är det alltid tradition med angling här hemma. Jag är dock inte lika tidigt ute som de andra fantasterna (som bla. pappa) som är ute i 4-5 tiden på morgonen. Jag åkte ut till lunch tid när solen kommit fram istället 🙂
Det blev en hel del gäddor och pappa fick största på ca 5kg.

Imorgon blir det en dag i backen i kungsberg. Hoppas på solsken! 🙂 Ska hinna med en massage på förmiddagen med, har fått ont i ryggen efter vurpan jag gjorde när jag var ute och sprang under SM helgen.

Men nu blir det grillning här hemma! Tjao!

DSCF2354_451x338

Jag och pappas ”lill gädda”

DSCF2348_451x338

Brorsorna och jag är ute och rekar donen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *