Sprint Trondheim

Nu är vi på rätt sida jordklotet igen. Resan hit gick bra trots att vi hade en del ställen att mellanlanda på innan vi tillslut kom till Trondheim (Vancouver -> Toronto -> Frankfurt -> Olso -> Trondheim.

Igår var det första tävlingen här för både damer och herrar. Sprint. Det gick rätt bra tycker jag. Sköt 0+1 och hamnade i mål på en 53 plats vilket betyder att jag får köra jaktstarten imorgon! Tror faktiskt att det är första gången jag går vidare till jakt när jag har en bom. Fint väder var det också vilket medförde lösa sockriga spår, riktigt svårt och jobbigt att åka! Hoppas det blir bättre imon.

Får än en gång säga Grattis Helena till återigen ett kalas bra lopp! och även till Björn som skidade in på en 7e plats!

Idag blir det lugnare. Återhämtningspass med lite skytte och shopping tur står de på schemat.

Jenny och jag hade en liten intern fight igår också. Det var sagt att den som var bäst på gårdagen sprint skulle bli reserv till sista världscupen i Ryssland, dit de skickar 4 tjejer. Jenny slog mig med 1 sek.. 😛 så Trondheim blir sista världscupen den här sässongen för mig. Så på måndag bär det av mot Jädraås en sväng. Nyår var sist jag var hemma där. Kul och träffa alla!

DSC_0971_454x304

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *