Nästa Vancouver..

Första söndagen i mars och Vasaloppet gick av stapeln idag! Jag var uppe och såg starten innan jag stack ut och tränade. Hårda intervaller stod det på schemat. Det gick rätt okej och skyttet funkade bra! Men det var inte lika mycke folk som det brukar på helgerna.. vasaloppet lockar nog många idag. Jag hann hem och se sista 3 milen av loppet.. spännande tävling med en till slut mycke värdig vinnare, Daniel Tynell. Grattis!
Två av mina kusiner är ute i vasalopps spåret också! Magnus och Mattias Forsman.. fick nyligen en uppdatering av mamma att dom verkar pinna på bra! Hejja hejja! 🙂

5milen på VM är nu också avgjord, ingen svensk dag då vi saknar Södergren. Men va säger man.. Petter Northug, man kan inte annat än imponeras!!

Imorgon kväll bär det av ner till Arlanda där vi övernattar för att sen tidigt på tisdagen flyga iväg till Vancouver. Det ska bli grymt roligt och jag ser fram emot att få tävla igen! Roligt att komma på en ny plats också, sägs vara ett grymt fint ställe så jag hoppas på finväder också! 🙂

Nu ska jag byta om och ge mig ut på lite lugn klassisk åkning.
En liten notis också… packningen går bra! Tror det blir fösta gången sista-minuten-packning inte kommer ske.. gött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *