Jädraås

Kan börja med att meddela att Jenny och jag skötte oss exemplariskt i söndags på masstarten i Trondheim då vi fick agera ledare! Ett bild bevis är här under då damernas masstart körs och jag sköter deras reservstavar.

n1422177592_309927_7470393_187x331

Det såg dock lite roligare ut under herrarnas masstart, då hade jag också hand om reservstavarna för CJB och Björn. För det var nämligen så att Björns stav är ca 1 dm längre än mig så det såg lite tokigt ut 😛 men den bju ja på!

Men.. igår morse åkte jag från Östersund riktning söderut och prickade in Jädråas på eftermiddagen. Riktigt skönt och komma hit ett tag, 3 månader sen sist. Haft det otroligt gött här än så länge och idag bjöds det till och med på fin fint väder! 🙂

Fick besök här på kvällningen också av Aina, Hannah och lill Ellen 🙂 Det var riktigt trevligt! Coss fick passa på och visa lite konster, hans dans var poppulär 😛

DSCF2203_415x311

Coss och jag njuter av solen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *