Finito!

Sista världscupen för denna sässong är avklarad för min del. Jaktstarten igår gick bra tycker jag. Startade som 53a och slutade 48a i mål. Åkningen kändes bra och jag sköt 0+1+2+0. Synd på 2:an men annars bra. De var skönt att få avsluta med ett race som känns bra! Nu är det bara SM kvar hemma i Östersund om 2 veckor.

Jenny och jag tog en sväng till stan i Trondheim igår kväll. Det är större här än vad jag hade trott i alla fall. Possitivt överraskad av Trondheim.

Idag ska jag och Jenny vara med ute på spåret och hejja fram svenskarna! Ska bli grymt kul!! Vi får ta över jobbet som Lindström skötte så bra igår, Wolfgangs lärling. Det ska nog gå bra.

Efter tävlingarna drar jag direkt med Ola Ravald i hans bil med riktning Östersund. Ska bli skönt att komma hem, men jag kommer sakna att tävla! Men nu får man spara de känslorna till nästa sässong 😀 Imorron blir det Jädråas 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *