Djurvagn

Här i Jädraås har jag det hur gött som helst! Vädret har varit toppen hela tiden, förutom idag då det var tö och började snöa lite när jag körde intervaller. Fortfarande mycke snö kvar här!

Jag har hunnit med en sväng till IKEA och shoppat lite. Igår kväll blev det grillat hemma med familjen, mysigt. Idag har jag varit och hälsat på morbror och hans sambo som väntar påökning och han/hon är beräknad komma om ca 1 vecka 😀
Har ju också självklart suttit klistrad framför tv:n idag och följt dramatiken i skidskytte från Khanty-Mansiysk. Himla roligt med ACOZ 3:e plats igår! Björn gjorde också två bra lopp, härligt! Brudarna fixade också så vi blev 2a i nationscupen!! Enormt bra!!

Imorgon kommer jag att åka upp till Östersund igen för att sedan avsluta sässongen helt efter SM som går där fredag-söndag, 3-5/4. Ska bli kul! Jag tar med mig Coss (vår vovve) upp imorgon med på tåget så jag får sitta i en djurvagn. Ska bli spännande hur det går, första gången för han 🙂

Haha!!..Måste bara till slut säga, Va grymt snygga ni är i mustasch grabbar! 😀 Jag var in och röstade på snyggaste på aftonbladet..hehe. Men HÄR kan nå gå in och se hur de ser ut. Jag lovar, det är värt att se! 😛

DSCF2221_440x330

Coss, Molle, Fritte och Kingen

Läste Helenas blogg och här ovanför är det 4 skidskyttefantaster som kommer hålla sina tassar för morgondagens tävling!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *