VM-Sprint

Vädret här på VM orten har ställt till det endel! Dagen och även natten som varit har vi bjudits på ca 10-15 plusgrader, regn och blåsväder. Den lilla snön som tidigare fanns på spåren har blivit ordentligt tilltycklade av ovädran. Träningen idag ställdes in, men vi fick åka lite på stadion. Det var riktigt isigt och det regnade hela tiden så man var dyng blöt efter att bara åkt ca 10-15 min. Nu hoppas vi på bättre väder och underverk på spåren!

Annars mår vi bra här.. mycke ris och nybakt bröd morron och kväll.. Sprinten går av stapeln imorgon eftermiddag 16.45 lokal tid. Fia kände sig dock lite hängig imorse och har isolerats från oss andra. Det återstår att se imorron om jag får åka test racet med norskorna efter lunch eller, om Fia inte piggnar på sig, åka sprinten på eftermiddagen/kvällen. Jag är förberädd för båda dera i alla fall!

Virkningen går frammåt också! Nästan hela mössan är klar.. den blir inte lika flashig som AM:s som har en svenk flagga på men det blir nästa gång kanske, men den blir nog bra.. dock lite tajt för mitt huvud men men.. Ja Åke, bara jag fått in snittsen så ska jag nog kunna ordan en luva åt dig! Önskemål om färg och så kankse?

Ca 1h kvar till nybakt bröd.. nu ska jag ta och sysselsätta mig med nått..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *