Pyeong Chang

Aaa.. va gött de är och vara tillbaka i skidspåren igen! Det blev inte en allt för lång sväng i sjukstugan, sista pillret på pencelinkuren tas imorron. Men allt har gått fint och idag har jag varit ute på en lugn 2h tur klassiskt, skönt! Stadion idag likanade en myrstack, det kryllade av små barn och massa föräldrar. Det var någon form av tävling där.

Jag var ute på en liten promenad igår och gick för att köpa garn, så AM och jag kan börja virka mössor. Garnförsäljaren var inte allt för impad när jag sa att jag inte hade en aning om hur man gör. Hon skickade med en beskrivining hur man gör som var för högstadietelever, men tror ni de hjälpte?!.. Näe. Har suttit och försökt ett bra tag nu men de blir bara en klump av allt.. Det är sånna här gånger man önskar man bodde närmare mamma 😛 Hoppas AM förstått hur man gör.

Nu blir det till och börja med middag snart och sen följa JVM sprinten på nätet.

Måste passa på och önska Tommy och Mimmi en toppen kväll ikväll på 45års festen, Grattis i förskott och i efterskott! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *