Oj oj Helena!

Ja vad ska man säga! Helena Jonsson.. att ha en världsmästare bland oss i laget är inte dåligt!!.. Stoort Grattis!

För min del blev de ändrade planer idag, plan B som Wolfgang sa. Fick order om att vila idag istället och köra lugnt klassiskt imorron iställe. Bara att följa chifens direktiv! Blev då en väldigt lugn dag för min del. Var ute på prommis med brudarna på förmiddagen, sen blev de rätt lugnt här.. mycke internet (väldigt bra tidsfördriv), var ute och gick en sväng till sen innan tjejernas jakt. Fick med mig lite bilder från den svängen.. (nedan)

Grabbarnas jakt stod Mange för bästa prestation. En 15 placering, mycke bra! Rykt säger även att frillan som jag fixade på han idag blev omnämd på tv.. den verkade gå hem i rutan.

Det blev en dramatisk dag uppe på stadion idag oxå. Ett skott avlossades i torrträningsrummet innan damernas jakt. Henkel stod för dramat och blev diskad innan tävlingen. Efter herrarnas jakt sen kom det fram att ett tio tal åkare hade åkt fel väg en liten bit och proteser lades in hit och dit, men efter jury möte kom listan och den var lika som innan. Dramatik var bara förnamnet i alla fall idag!

Nu blir det sängen.. god natt!

DSCF2091_411x308

Vårat hotell och slalombacken på framsidan

DSCF2093_411x308

Baksidan på vårat hotell

DSCF2089_411x308

Matade några inhängnade kaniner som fanns i sen stor bur efter en gångväg. Hittade lite frusta sallads blad utanför som de verkade gilla skarpt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *