Hiss miss

Ja, vi bor ju på ett ruggit stort hotell här i Pyeong Chang. Tror det är runt 20 våningar och vi bor närstan längst upp så nu när man kommer från busstransporter från träningar så är det jämt många som ska me hissarna uppåt . När man bor så högt upp går man inte gärna heller. Så idag när jag kom från träningen tog det sammanlagt 25 min att ta sig från bussen (som parkerar vid hotell ingången) till vårat rum! Tog hissen upp, men upptäckte att jag inte hade nyckel med mig så jag åkte ner till receptionen (ungefär i mitten av alla våningar) fick nyckel, tog ca 1 min, och sen åkte jag upp tillbaka. Så att ta hissen 3 ggr tog ca 25 min! Jag va frustrerad!!

Annars flyter det på som det ska här. Jag körde mitt första hårda intervallpass igår sedan Sprinten i Antholz. Jobbigt, men de gick okej. Idag var det stakning och benskate på programmet. Fick reda på idag att jag nog kommer få köra ett litet race me två till norskar om någon dag. Kul! Mycke roligare än och köra själv! 🙂

Vi har bakmaskin med hit så vi slipper vitt bröd som de endast har här. Den jobbar just nu för fulla muggar så ikväll blir de nybakt till kvällsfika.

Nu ska jag gå och fortsätta virkningen. AM och jag håller på med varsin mössa nu. Det går frammåt… sakta men säkert.. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *