Flyttlass

Denna dag började på värsta viset! Vaknade upp imorse, innan klockan ringt, med att jag kände av halsen. Så jag klädde på mig och smög ut ur rummet och in till ledarna för att informera. Klas (landslagsläkarn) var snabbt uppe och var ner till Fia för att säga åt henne att flytta upp tillbaka. Medans de andra tjejerna sendan gick och åt frukost passade jag på att ta mitt pick och pack och flytta ner 8 våningar till Fias gamla ”sjukstuga”. Riktigt trist, men sånt är livet. Mår dock mycke bättre nu (kväller) så jag hoppas de lägger sig fort!

Igår var det lite bättre dag. Det var riktigt fint väder så jag, AM och ACO tog oss en tripp med linbana (eller vad det heter) upp på Dargon Peak. Fick med lite bilder därifrån som kommer nedan. På kvällen sen blev det klassiskt lugnt med skytte.

Dagen prestation var helt klart David som gjorde ett toppen lopp på herrarna distans. En riktig rysare.. grymt spännande hela loppet! 5e plats blev det till slut!! Stort Grattis!!

Nu ska jag kurera mig.. Ha de!

DSCF2100_436x327

På väg upp i linbanan. Till vänster om mig ser man vårat hotell.

DSCF2102_435x326

AM snart på toppen av Dragon Peak.

PICT0095_435x326

AM kikar och jag är jätte glad att vara uppe.

DSCF2113_436x327

Kikar mot nya mål.

DSCF2108_437x328

Jag ACO och AM.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *