Stafett

2.5h till start i damernas stafett. Det svenska laget på startlinjen är: Sofia första sträckan, Helena andra, Anna Carin tredje och Anna Maria avslutar. Jenny och jag kommer sitta hemma bänkade framför TV:n och de hoppas ja ni också gör! STV1 kl 17.30..

För min del har det varit en lugn dag hittils.. möte imorse sen blev det en promenad med brudarna. Jag har fått massage nyss också. Jenny och jag fixar maten tills ikväll, köttfärsbiffar med fetaost och soltorkade tomater i, potatis mos och chevreröra. Gör de det bra på stafetten så ska de få en kladdis oxå 🙂

Imorgon blir de upptakt inför tävlingen på fredag. Jag är laddad! (inte bössan än, men jag kommer i alla fall komma ihåg och göra det innan start… Björn..)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *