Ruhpolding.. guu så härligt!

Ja då var vi ”hemma” i Ruhpolding. Vi brudar (inte Helena) och Jörgen kom igår kväll och resten av skaran idag. Veckan i Oberhof har vairt grym för svensk del! Helena körde till sig två tredjeplatser och CJ spurtade åt sig en andra plats före självaste Björndalen! Stort Grattis till er båda! För min del var det inte alls nån toppen vecka. Jag fick köra stafett, skyttet var bra 0+0 med 1 extraskott, men åkningen var inte bra! Vi gick i mål som 7:a. Sprinten sköt jag 1+1 och åkningen kändes aningen bättre än stafetten, men jag hoppas formen infinner sig här i Ruhpolding nu 🙂

Något som är heelt sjuk med Oberhof är att det är så otroligt mycket folk där och hejar på alla tävlingar! De står och köar för att bli insläppta vid 10 på morgonen för att få bästa platsen.. när tävlingen är 17.20!!! Sista dagen sägs det ha varit runt 26000 betalande människor där, så det var nog betydlig fler totalt..!

AM och jag var på ”stan” i Ruhpolding i eftermiddags och letade en virknål och garn till vårat nya projekt vi har på gång.. virka mössor 🙂 men de hade inga alls i nån affär.. tabbe.. men vi siktar in oss på och hitta det i Östersund när vi kommer tillbaka och sen drar vi igång med det på nästa sväng! Kommer mer om hur det går senare..

DSCF2057_441x331

Så här såg det ut på en del av banan, 3.5h innan killarnas sprint..

RIMG0022_427x320

Fia och Jag är så glada i fin vädret i Oberhof

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *