Pencelin

Ja, då var man hemma i Östersund igen.. Men det har inte varit en allt för trevlig vistelse hittils. Vilodagen i måndags var riktigt skön, men natten till tisdag kände jag av halsen och tog det därför lugnt på tisdag.. Kände inget på hela dagen och trodde allt var bra, men natten tills idag blev det i stort sett inge sömn.. vaknade hela tiden med riktigt smärtor i ena örat. Fick konstaterat idag att jag har öroninflamation och har fått börja äta pencelin.. Usch, inte kul!

Så nu är det inte mycke mer än soffläge som gäller för mig så jag kan kurera mig. Tur JVM börjar idag och längd SM imorgon så har man lite och följa 🙂

Det är komiskt hur man är.. när man tränar så är det så skönt med vilodagar, men när man får vila länge som nu så vill man inge hellre än ut till spåret och träna!!
Det enda possitiva är sovmorgon..

På återhörande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *