Härligt Ferry!

Dagens bästa: Björns seger i jakten!! Skrek så man nästan blev hes framför tv.. ACO gjorde en stark upphämtning idag också och slutade 4:a.. Grabbarnas sprint igår blev super bra den med!.. Björn 2:a och CJ 4:a.. ruggit bra!! 😀 Grattis till er alla!

För min del har det blivit endel träning här istället nu. Körde stakning imorse och benskate i eftermiddags. Det är så otroligt fint och åka här nu.. Idag på båda passen hade jag sol, 7-8 minus kanske och hårda fina spår! Kan inte bli bättre! 🙂

Sista middagen är nu äten här i Antholz. Tidigt tidigt imorgon åker AM, Sofia och jag hemmåt. Transporten hämtar oss här 03.30.. huua! Så nu är det kväller här och försöka få några timmar innan avfärd.. På måndag har vi vila, ska bli skönt! 🙂

Godnatt gott folk! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *